Brezplačna pomoč070 882 220

Vaša košarica je prazna.


Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

Vračilo tobačnih izdelkov s 1. 1. 2020

NAVODILA V VEZI Z VRAČILOM TOBAKA IN TOBAČNIH IZDELKOV KUPLJENIH V TUŠ CASH & CARRY

S 1. januarjem 2020 prodaja tobaka in tobačnih izdelkov (v nadaljevanju izdelki TTI) v stari embalaži ni več dovoljena. Vso zalogo TTI, ki niso v novi embalaži boste lahko vrnili dobavitelju, v tem primeru v vašo Tuš Cash & Carry poslovalnico.

V TUŠ CASH & CARRY SE LAHKO VRAČAJO SAMO TTI, KI SO BILI V TUŠ CASH & CARRY TUDI KUPLJENI. DOKAZILO JE DOBAVNICA oz. ŠTEVILKA DOBAVNICE!

 

Primer stare in nove embalaže:

Vračilo TTI je časovno omejeno. Po preteku datuma vračila ne bodo več mogoča!

Vračila se vršijo do 15. januarja 2020!

Pozor: vračilo se izvede samo 1x, za ves tobak in tobačne izdelke. Vračajo se tudi posamezne škatlice in ne izključno cele šteke.

 

PRIPRAVA TTI, če izdelke prevzame prevoznik

Vseh izdelkov TTI ne boste vrnili (rizle, filtri in tobak za segrevanje HEETS se ne vrača!). Artikli se zlagajo v kartonske škatle. Škatlice tobaka zložite v šteko po 10 kosov oz. manj, v kolikor jih ni toliko. V primeru, da TTI prevzame prevoznik, jih pakirate v škatlo v prisotnosti prevoznika. Škatle dobro zalepite!

Za predajo TTI prevozniku bo pošiljko spremljal dokument KOMISIJSKI ZAPISNIK. Zapisnik bo naredil prevoznik. Dokument podpišete in predate skupaj s TTI šoferju.

Če izdelke predate direktno v trafiki Tuš Cash & Carry poslovalnice, se škatlice cigaret zlagajo v šteko po 10 kosovo oz. manj. Za tako pripravljene pakete vam bodo v poslovalnici naredili dobropis.

Na komisijski zapisnik ob prevzemu prevoznika je potrebno napisati vse številke dobavnic po kateri ste prejeli blago. Ujemanje številk dobavnic z nakupom vrnjenih TTI se bo naknadno preverjalo tudi v Tuš Cash & Carry poslovni enoti. Brez številk dobavnic, kjer je razviden nakup vrnjenih TTI, menjava NE BO MOGOČA! Prav tako boste potrebovali številke dobavnic, če boste blago vrnili v trafiki Tuš Cash & Carry poslovni enoti. Brez številk dobavnic vam tudi v poslovni enoti ne bodo sprejeli vračila TTI.

VRAČILO JE MOGOČE SAMO TISTIH CIGARET, KI SO BILE KUPLJENE NA DOBAVNICO V TUŠ CASH & CARRY POSLOVNI ENOTI! TTI kupljeni preko Tuš veleprodaje morate vrniti na Tuš veleprodajo. TTI kupljeni preko veleprodaje se v PE Tuš Cash & Carry ne vrača! Artikle TTI, ki ste jih prejeli v tranzitu vrnete direktno dobavitelju. Teh TTI-jev v Cash & Carry enoti ne bomo sprejemali! Za navodila v vezi z vračilom dobavitelju v tranzitu (npr. Tobačna Ljubljana) ste prejeli direktno od dobavitelja.

 

Ekipa Tuš Cash & Carry