Brezplačna pomoč05973 4444

Vaša košarica je prazna.


Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

Varen nakup

NAROČANJE V SPLETNI TRGOVINI TUŠ CASH&CARRY JE VARNO

Kupujte v spletni trgovini brez skrbi. Zaupanje v spletno naročanje nam je pomembno, zato vam jamčimo kakovostno storitev, ki zajema:

  • Pomoč pri vsakem spletnem naročanju, ko nas boste potrebovali. Naši Klicni centri so vam na voljo na telefonskih številkah TUKAJ. Lahko nam tudi pišete na info.cash@tus.si.
  • Obisk po želji. Za prvo spletno naročilo vas lahko tudi obiščemo in naročilo oddamo skupaj. Pišite nam na info.cash@tus.si in nas povabite na srečanje.
  • Vsi izbrani izdelki so varno shranjeni v nakupni košarici do oddaje naročila. Tudi, če zapustite spletno trgovino, bodo izdelki ostali v košarici do vašega naslednjega obiska.
  • Sprememba ali preklic naročila je mogoča tudi po tem, ko ste naročilo poslali. Pokličite poslovalnico (kontakti poslovalnic) kamor ste oddali naročilo in jim sporočite vaše potrebe. Zaželeno je, da se preklic naročila ali spremembe sporočijo čim prej, preden pošljemo naročilo v obdelavo. Naročila ni mogoče preklicati ali spreminjati, če je naročilo že pripravljeno ali na poti k vam.
  • Plačilo šele po prevzemu. Tako imate možnost preveriti kupljeno. Plačilo se izvede šele takrat, ko ste z naročenim zadovoljni in so izdelki že pri vas.

Da je res tako kot pravimo, pa vam lahko najbolje pokažemo tako, da spletno naročanje preizkusite. Verjamemo, da boste tudi vi eden od mnogih, ki nas boste priporočali drugim.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Vaš Tuš Cash&Carry