Brezplačna pomoč05973 4444

Vaša košarica je prazna.


Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

O nas so povedali...

reference_splosni_918x200.jpg

Kaj vedo o nas povedati naši kupci

Zato, ker cenimo naše kupce redno predstavljamo poslovne partnerje. Obiščemo jih, preizkusimo njihovo ponudbo in izkoristimo priložnost, da še okrepimo sodelovanje.

Ste naša stranka in bi želeli, da v rednem katalogu predstavimo vaše gostinstvo ali trgovino? Pišite nam na info.cash@tus.si ali pokličite na 070 881 212 in morda boste v naslednjem katalogu in na spletni strani prav vi. 

Preverite kje smo že bili in koga smo obiskali. Spodnje objave so bile tudi predstavljene v naših katalogih.

CC_referenca_Repnik_918xXY.jpg

Gostilna Repnik si je s svojo visoko kakovostjo, butično domačnostjo ter dodatno ponudbo prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa je gostilno uvrstil med šest najboljših gostiln v Sloveniji.

Več na http://www.gostilna-repnik.si/ 

Grmovškov dom na Kopah je prijeten planinski dom z 68-imi ležišči. Nahaja se na pozimi zelo zanimivi lokaciji, saj leži le slabih 50 metrov od prve vlečnice.V poletnih mesecih je Grmovškov dom idealna izhodiščna točka za številne sprehode in pohode po Pohorju. Odprt je vse dni v letu. V sklopu doma deluje tudi prostorna restavracija Kope z 200-timi sedišči, pod njo je znameniti Holcer pub in velika sončna terasa. Od Slovenj Gradca je oddaljen 16 kilometrov.

Več na SPLETNI STRANI >>>

CC_referenca_grmovsek_1918xXY.jpg
CC_referenca_Topolsica_918xXY.jpg

Dobrodošli v templju sprostitve in zdravja

Ko korak zaide z glavnih poti, tja v osrčje narave, se pred njim razpre neskončna paleta prvinskih doživljajev. Vonj po gozdu, ki napolni pljuča. Svoboda, ki prihaja od sonca. Moč termalnih voda, ki vre iz nedrja zemlje. Občutja, ki prepričajo, da Razvajam niso le besede. Prepustite se harmoniji užitkov in wellness doživetij. Naj vas razvajajo topli dotiki tisočerih modrosti narave.

Več na http://www.terme-topolsica.si/ 

Gostilna in pizzerija Jelen je dobro znano in utečeno gostišče s sobami za prenočitev. Prvo gostišče sega že v leto 1878, ko je od nekdanje furmanske postaje s hlevi in nudenjem ostalih gostinskih uslug preraslo v urejeno gostišče s širokim izborom raznovrstnih jedi. Prijetno urejen ambient vam v bljižini centra mesta Ljubljane omogoča udobno namestitev. Gostišče ima možnost postrežbe za 70 do 90 gostov v notranjih prostorih in do 50 gostov na vrtu. V neposredni bljižini se nahaja primerno velik parkirni prostor z ustreznim dostopom. Odlična lokacija vam omogoča dobre povezave saj se gostišče Jelen nahaja 5 km iz centra Ljubljane in 15 km od letališča Brnik.

CC_refernca_jelen_918xXY.jpg
sastela-referenca-andrej-1.jpg

Hotel Stela je mestni hotel v Ljutomeru – osrčju Prlekije. Mesto je obdano z bogatimi vinogradi in vinskimi potmi, v bližnji okolici pa se nahajajo termalna kopališča.

Z bivanjem pri nas, razvajanjem v termalnih kopališčih, in rekreiranjem po bližnjih vinskih poteh, Vam nudimo prijeten oddih, ki ga potrebujemo v vsakdanjem življenju.

V sklopu hotela Vam organiziramo literarne večere, glasbene prireditve, prezentacije in različne družabne večere in plese na hotelskem vrtu, ter razne vodene izlete in oglede kulturnih in naravnih znamenitosti naših krajev.

Več na http://stela.si/ 

Obiščite mnoge naravne in druge znamenitosti v okolici, izkoristite bogato ponudbo letnih in zimskih športnih aktivnosti v dolini, ribiči pa lahko pri nas kupite ribolovne dovolilnice in muharite že pod gostiščem.

Več na http://www.prodnik.com/?q=sl  

referenca_Prodnik_918_xXY.jpg