Brezplačna pomoč05973 4444

Vaša košarica je prazna.


Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

O Tuš Cash & Carry

Tuš Cash&Carry je namenjen gostincem in trgovcem, samostojnim podjetnikom, javnim zavodom, društvom, pisarnam in drugim pravnim osebam, ki kupujejo živila in gospodinjske izdelke za nadaljnjo prodajo, lastno uporabo ali reprezentanco.

Naše poslovne enote so v Celju, Mariboru, Ljubljani, Novih Jaršah, Slovenj Gradcu in Kočevju. Prav tako lahko nakupe za podjetja opravite v naših poslovalnicah v Sežani, Kopru in Murski Soboti. Celovitost naše ponudbe je do sedaj prepričala že mnoge. Vabimo vas, da postanete naš partner tudi vi.

Prednosti nabave v Tuš Cash & Carry:

- Vse na enem mestu. Na voljo več kot 20.000 izdelkov.

- Akcijska ponudba izdelkov po znižanih cenah v rednih in izrednih akcijah.

- Stalno in ažurno obveščanje o akcijski ponudbi in drugih ugodnosti za kupce. Prijavite se ne tedensko obveščanje tukaj.

- Spletno poslovanje. Sodoben in učinkovit način nabave skrajša nakupni proces in prihrani čas.

- Želite osebni pristop? Kontaktirajte našega trgovskega potnika ali pokličite poslovalnico.

- Možnost dostave. Za vse spletne kupce brez predhodnega dogovora za območje Ljubljane z okolico. Preverite, ali lahko storitev nudimo tudi vam tukaj.

- Dodatne bonitete za pogodbene kupce (odlog plačila, dodatni popusti,...). Izpolnite pogodbo in postanite naš pogodbeni partner.

  

Način poslovanja:

Kdo so naši kupci: osrednji segment naših kupcev so pravne osebe in samostojni podjetniki.

Asortiman: prilagojen segmentu naših kupcev: porcijsko, primerno za gospodinjstvo, gastro.

Cene: primarna cena je veleprodajna cena brez DDV zaokrožena na 4 decimalke natančno. Veleprodajne cene brez DDV veljajo tudi v spletni trgovini. Maloprodajna cena z DDV je zaokrožena na dve decimalki natančno.

Popusti: za kupce brez pogodbe o sodelovanju velja redna in akcijska cena izdelka. Do dodatnih popustov kupec ni upravičen. Za komitente, kupce s podpisano pogodbo o sodelovanju veljajo še dodatne bonitete zapisane v pogodbi.

Želimo postati vaš zanesljiv partner v poslu. Kot pogodbeni partner lahko pridobite dodatne bonitete in ugodnosti:

- Pogodbeni rabat, ki se obračuna kot popust na celoten nakup.

- Popust na takojšnje plačilo (Cassa Sconto), če svoje obveznosti poravnate takoj ob prevzemu blaga ali 3 dni po prevzemu naročila.

- Popust na lastni dvig, kadar sami pridete po svoje naročilo.

- Popust na lastno komisioniranje, kadar obiščete naše poslovalnice in sami opravite nabavo.

- Višina rabata in popustov se določa individualno in se zavede v aneks k pogodbi.

 

Kako do pogodbe?

Zglasite se v naši poslovalnici. S seboj že lahko prinesite izpolnjeno pogodbo, ki si jo lahko prenesete TUKAJ.

Prav tako bomo potrebovali:

- Potrdilo o davčni številki.

- Izpis iz sodnega registra ali izpis iz AJPES-a.

- Štampiljka, če z njo poslujete.

 

Odlog plačila

Kot pogodbeni partner lahko povprašate tudi za odlog plačila. O odobritvi odloga plačila se odloča individualno in ni v domeni naših poslovalnic. V času podpisa pogodbe ureditev odloga plačilo ni mogoče. O limitu in valuti vas bomo obvestili. Pogoji se odobrijo po podpisu menice in menične izjave. Podpis menic in menične izjave ni potreben za javne ustanove.

 

S Tuš Cash&Carry klub kartico boste na enostaven in pregleden način koristili vse bonitete, prav tako boste deležni še dodatnih ugodnosti in akcij, ki so namenjene samo članom Tuš Cash&Carry kluba. 

Kako do kartice?

Tuš Cash&Carry klub kartica je namenjena pravnim osebam in samostojnim podjetnikom. Kartico lahko pridobite na več načinov:

- Oglasite se v naši Tuš Cash&Carry poslovalnici in zaprosite zanjo zaprosite.

- Zahtevajte so pri vašem potniku.

 

 

Kako uporabljati kartico?

Predložite jo ob vsakem nakupu prejeli boste vse pripadajoče bonitete. Pomembno je, da imate kartico pri sebi pri vsakem nakupu, saj boste le v tem primeru upravičeni do vseh bonitet in pogodbenih komercialnih pogojev. Tuš C&C klub kartico uporabite tudi za spletno naročanje. Tuš Cash&Carry klub kartica je personalizirana in zato ni prenosljiva na drugo osebo.

Izguba kartice ali sprememba njenega uporabnika

V kolikor pride do izgube, kraje ali spremembe uporabnika kartice (odhod uporabnika kartice na drugo delovno mesto ali odhod iz podjetja) to nemudoma sporočite v vam najbližjo enoto Tuš Cash&Carry, kjer bodo kartico preklicali in vam izdali novo. Le s pozorno in pravočasno odjavo kartice iz prometa lahko izključimo možnost zlorabe.

 

Obrazec za preklic Cash & Carry klub kartice

Dodatne informacije na

080 13 10 ali na info.cash@tus.si.

Nabavne poti se spreminjajo. Od vas je odvisno ali bodo učinkovite.

Tuš Cash&Carry spletna trgovina je ena največjih spletnih trgovin za podjetja v Sloveniji. Zagotavljamo vam bogat nabor izdelkov, konkurenčne cene in varno poslovanje.

Prednosti naročanja preko spleta:

- Na voljo več kot 17.000 izdelkov.

- Možnost dostave brez predhodnega dogovora za območje Ljubljane z okolico! Ali lahko storitev nudimo tudi vam preverite TUKAJ. Dostavo po predhodnem dogovoru pa lahko     vršimo za vse kupce.

- Veljajo enaki pogoji, kot za nakup v fizični trgovini, preko potnika ali klicnega centra.

V spletni trgovini lahko naročate kot prijavljeni uporabnik, ki je hkrati tudi imetnik Tuš Cash&Carry klub kartice, ali kot Gost.

 

V spletni trgovini lahko naročate kot prijavljeni uporabnik, ki je hkrati tudi imetnik Tuš Cash&Carry klub kartice, in kot Gost. 

1 Naročanje kot imetnik Tuš Cash&Carry klub kartice

Če imate kartico se v spletno trgovino prijavite. Vpišite 13-mestno številko kartice in PIN kodo. Imetnikom kartice pripadajo vse bonitete in ugodnosti, kot so dogovorjene v pogodbi o sodelovanju.

2 Naročanje kot gostujoči uporabnik - Gost

Vse kar potrebujete za spletno naročanje kot Gost je aktivna davčna številka, ki jo vpišete v ustrezno polje v procesu zaključevanja naročila.

Priporočamo, da uporabljate spletno trgovino kot prijavljen uporabnik. Le tako vam lahko nudimo vse pogodeno dogovrjeno pogoje in dostavo. Brez prijave vam dogovorjenih pogojev in dostave ne moremo zagotoviti. Še niste naš pogodbeni partner? Preverite prednosti tukaj.

Za spletno naročanje brez prijave veljajo nekoliko spremenjeni pogoji kot za kupce, ki so imetniki Tuš Cash&Carry klub kartice in se v spletno trgovino prijavijo. Preverite pogoje nakupa brez prijave:

- Spletno naročilo lahko oddajo samo podjetja (pravne osebe in samostojni podjetniki), ki imajo na AJPES-u aktivno davčno številko.

- Ne upoštevajo se nobeni pogodbeni rabati, ki jih ima kupec morda dogovorjene v pogodbi o sodelovanju. 

- Veljajo redne cene in akcijske cene.

- Obvezen je osebni dvig in takojšnje plačilo.

- Izdani končni dokument je lahko samo blagajniški račun oziroma paragonski blok z glavo.

- O času prevzema vas bo obvestila poslovalnica, kamor ste naročilo oddali. Ves čas smo vam tudi na voljo na kontaktih.

Pravočasna in zanesljiva dostava je storitev, ki vpliva na uspešnost podjetja. Bodite uspešni tudi vi in koristite našo dostavo, kjerkoli v Sloveniji. Naš sodoben in učinkovit vozni park sestavljajo dostavna vozila s hladilniki, ki s svojo kakovostjo storitve zagotavljamo neoporečnost živil, ki zahtevajo posebno ravnanje in hkrati izpolnjujemo smernice sistema HACCP.

Želite dostavo tudi vi?

Pokličite ali obiščite vašo Tuš Cash&Carry poslovalnico in se zanjo dogovorite. Uvrstili vas bomo v plan dostav in vaša naročila bodo na vašem naslovu ob dogovorjenem času. Čas dostave lahko kadarkoli preverite v Klicnem centru. O našem prihodu vas bomo obvestili na vaš e-naslov ali pa vas bomo osebno poklicali.

Storitev dostave velja za vse kanale prodaje. Ne glede na to ali svoje naročilo oddate preko spletne trgovine, potnika ali klicnega centra, bo vaše naročilo dostavljeno kot je dogovorjeno. V kolikor nimate dogovorjenega odloga plačila je mogoče obveznost za  naročilo poravnati pri našem vozniku z gotovino ali plačilno kartico.

Da pa bomo dostavo izvršili, morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji:

- Dostava mora biti predhodno dogovorjena, razen za spletna naročila, kjer za območje Ljubljane z okolico vršimo dostavo brez predhodnega dogovora. Preverite ali lahko        spletna naročila dostavimo tudi vam brez predhodnega dogovora TUKAJ.

- Minimalna vrednost naročila mora presegati 200€, razen za spletna naročila, kjer omejitve ni.

- Za naročila oddana po 17. uri ne jamčimo dostave naslednji delovni dan.

Kontakti poslovalnic

Slika pove več kot 1000 besed. Zato je za najboljši pregled naše ponudbe na voljo spletna trgovina z več kot 15.000 izdelki. Zastopane so vse izdelčne blagovne skupine z izdelki za vsakdanjo rabo v podjetju ali doma.

shutterstock_153165818.jpeg

Meso in mesni izdelki

V Tuš Cash&Carry-ju se vsak dan trudimo in si prizadevamo  za ohranjanje  visoke standarde dnevne ponudbe svežega mesa in mesnih pripravkov  s primernim skladiščenjem, prevozom in postavitvijo na prodajnih policah.

Naši mesarji  s skrbnostjo pripravijo meso in mesne pripravke po željah vas, naših kupcev. 

Pa najsi gre za:

- stopnjo obdelave mesa (z ali brez slanine, kože, kosti, maščobe) ali

- mikro razrez (zrezki, kocke), kjer prihranite pri času in denarju.

Sadje in zelenjava

Krona naše ponudbe je dnevno sveže sadje in zelenjava. Vse od slovenskih jabolk do eksotičnega ananasa, s svojo logistično mrežo zagotavljamo redno dostavo sadja in zelenjave. S tem zagotavljamo višjo kakovost, večjo izbiro in najboljšo možno svežino. V Tuš Cash&Carry-u redno preverjamo ustreznost ponujenega svežega programa na naših policah.

shutterstock_227661481.jpeg
shutterstock_114095440.jpeg

Mleko in mlečni program

Ponudba svežih, poltrajnih in trajnih mlečnih izdelkov je prilagojeni potrebam naših kupcev. Mleko, jogurti, smetane in siri v različnih pakiranjih za gostinske obrate ali za končnega kupca. Bogata izbira izdelkov in okusov, ki vas bo prepričala.

Pijače

Več kot 1000 različnih pijač vam je na voljo v naših poslovalnicah. Vode, pijače, nektarji, sokovi, piva, vina in žgane pijače se ponašajo s svojo širino in ugodno ponudbo. Gostincem vam bodo prav prišli tudi sirupi za koktejle, slamice, kozarci in drug pribor. Posebnost naše ponudbe pijač so posebne akcije z gratisi, kjer lahko ob nakupu več je količine prejmete dodatni izdelek brezplačno.

shutterstock_189515117.jpeg
shutterstock_87989773.jpeg
shutterstock_139330784.jpeg
shutterstock_191383001.jpeg

Vse za peko

Na naših policah boste našli raznoliko in široko paleto izdelkov za opravljanje vaše dejavnosti in tudi vse kar potrebujete za svoje gospodinjstvo.

Izbira izdelkov za peko je prilagojena profesionalnim kupcem, gostincem z restavracijami, kavarnami, bari in hoteli, ki potrebujejo večja gastro pakiranja ali manjša porcijska pakiranja. Svojo ponudbo na policah pa bodo z našim asortimanom lahko popestrili tudi veliki in mali trgovci, ki v svojem naboru izdelkov potrebujejo gramature prilagojena za gospodinjstva.

Še posebej smo ponosni na izdelke lastne blagovne znamke, ki ji kupci že zaupajo. Prepričala jih je kakovost za ugodno ceno. Preizkusite jih tudi vi.

Pranje, čiščenje in osvežitev

Pri nas boste našli vse izdelke za pranje, čiščenje in osvežitev uveljavljenih blagovnih znamk. Izbiro bogatijo tudi izdelki lastne blagovne znamke, ki so zaradi ugodnega razmerja med ceno in kakovostjo pogosta izbira naših kupcev. 

shutterstock_103060373.jpeg
shutterstock_110543780.jpeg

Pisarniški in šolski program

Brez papirja in pisala ne gre, ne doma, ne v službi. Stalna ponudba pisarniških pripomočkov zadovolji potrebe vsake male in velike pisarne. Ponudbo redno prilagajamo glede na potrebe naših kupcev v času priprav na šolo.

Izdelki za gospodinjstvo

Opremo za dom ali poslovni prostor najdete na enem mestu. Tekstil, steklovina, posoda in drugi pripomočki za kuhinjo in druge hišne prostore. Ponudba je prilagojena tudi profesionalnim uporabnikom s steklovino za pisarne, gostince in trgovce.

shutterstock_179801714.jpeg
slovenske_dobrote_1.jpg

Slovenske dobrote

Slovenske dobrote so linija izdelkov, ki so plod slovenske narave, znanja in tradicije. V liniji smo združili tradicionalne mesne dobrote, kakovostne mlečne izdelke, tradicionalne mlevske izdelke, mlete na mlinske kamne, slovenski jabolčnik, vložnine, štruklje in konopljina semena s štajerskih polj. Izdelki so iz izjemnih surovin, pridelani na tradicionalen način, čim bolj sonaravno ter vsebujejo slovenske sestavine.

Slovenske dobrote niso le izdelki, ampak so primer dobre prakse, plod razvoja in povezovanja od semena do police. 

… in druge izdelčne kategorije

Ponudbo zaokrožujejo živilski in neživilski izdelki, ki jih pogrešimo šele takrat, ko jih zmanjka ali jih potrebujemo. Od rož do bio izdelkov, s svojo ponudbo želimo upravičiti naš slogan 'Vse na enem mestu'.

shutterstock_170036630.jpeg