Brezplačna pomoč05973 4444

    Vaša košarica je prazna.

Št izdelkov:0
Skupaj:0,00
Izprazni košarico

Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Št izdelkov:0
Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

Nagradna igra za hladilnik Radenska

radenska_900x200.jpg

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Sodelovanje v nagradni igri poteka na naslednji način: Vsak kupec, ki opravi nakup vsaj 2 vezov pijače Radenska o okusom in 2 vezov/kartonov izdelkov Radenska Classic in /ali Naturelle v času trajanja nagradne igre in ob nakupu predloži Tuš Cash&Carry klub kartico, avtomatsko sodeluje v žrebanju za nagrade.

Vsak nakup se avtomatično beleži na kartico, ki jo ima določena pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik. Posameznik v nagradni igri lahko sodeluje večkrat. Ob prvem nakupu dveh paketov Radenske z okusom in dveh paketov Radenske Classic in/ali Naturelle se njegov nakup beleži.

 

Nagradni sklad:

10 x hladilnik Radenska v vrednosti 460 € z DDV.

 

Nagradna igra poteka od 01.04. 2019 do vključno 30.04. 2019 do 24.00 ure. Nakup je pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Žrebanje se bo izvedlo 6.5.2019 na sedežu podjetja Engrotuš d.o.o. Rezultati žrebanja bodo objavljeni najkasneje do 8.5.2019 na spletni strani www.tuscc.si.

Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo z javno objavo podatkov (firma podjetja, naslov podjetja imetnika Tuš Cash & Carry klub kartice) na spletni strani www.tuscc.si z namenom obveščanja o rezultatu žrebanja oziroma prevzema nagrade.

Več o nagradni igri v PRAVILNIKU >