Brezplačna pomoč070 882 220

Vaša košarica je prazna.


Nov seznamOdstraniPreimenuj

Izberite seznam

Dodaj vse v košarico
Izprazni seznam

Brezplačno e-obveščanje

VSEBINA E-OBVEŠČANJA

Z brezplačnimi Tuš Cash&Carry e-obvestili vas obveščamo o aktualnih akcijah, popustih, ugodnostih in novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je družba Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje (»Tuš«).

OBDELAVA PODATKOV

E-obvestila prejemate v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov na osnovi vaše včlanitve v Tuš C&C klub, vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Tuš C&C spletnih straneh ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Tuš« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. »Tuš« lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu.

ODJAVE

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da »Tuš« osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo »Tuš« v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: 

V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave.

SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.